mjääää

Albert åt upp min pizza, Och drack upp all cola! Scandalous~ *nöjd pruttisessa, inte* Vi ska alltså skåla i loka, och ja justja - vi kom aldrig iväg till affären för att köpa lax, det blev hemkörd pizza istället.. som Albert alltså åt upp. Fick lite stekt ägg och falukorv som tröst. Katterna är vettskrämda av fyrverkerierna och har gömt sig under sängen med svansarna mellan benen. OCH, vi håller på att ladda ner gratisversionen av World of Warcraft (jaaa!!!) The perfect new years eve. Vi hann även med att spela Super Mario på vårt wii och dö hundra gånger. Score och SKÅL! :-)

lilla familjen

Jag tänkte att en snabb, kort genomgång och presentation av några pesoner kan vara på sin plats.

Jag själv, Johanna, föddes på Huddinge sjukhus, växte upp delvis i Älvsjö och på Ingarö och delvis i Katrineholm. Jag läste djursjukvård på gymnasiet och studerar nu till förskollärare i Norrköping. Jag har ännu inte slutat växa upp och tänker fortsätta med det ett tag till. Eftersom den här bloggen är skriven av mig så kommer jag säkert berätta mer om mig i andra senare blogginlägg.

Prins Albert är från Göteborg. Vi kom i kontakt med varandra genom bilddagboken och vår första dejt ägde rum på Liseberg i maj 2008. Jag föll direkt och nu sitter jag fast i honom på ett bra sätt, förlovade är vi också. Kan tillägga att han är 25 år, luktar gott och har en hel drös med underbara egenskaper, jag ids helt enkelt inte skriva ner alla då dom är så många.

Bruno Bensax är sin egen katt men också kan man säga att han är Alberts. Han är född och uppvuxen i Angered. Nu är han tillfällig Katrineholmare och är inne på sitt.. kan det vara snart 5:e kattår? Långhårig, röd och grann vill han tillägga. Snällaste katten som finns, vill inte Göran tillägga.

Göran Persson är den yngsta i vår lilla familj. Han har litet huvud och hängig buk och är sötast i världen, jämte Bruno. Döpt är han efter Katrineholms celebritet, och född här är han också. Göran blir snart 3 kattår. En riktig olyckskatt är han, han har redan hunnit med saker som att falla ner från tredje våningen och bryta benet, operera navelbråck, få urinsten osv. Göran är bara lite röd och mest vit vill Bruno tillägga, dessutom är han korthårig. Bruno vill också tillägga att det enda Bruno råkat ut för är några skråmor efter slagsmål med rävar och dylikt.

Det är alltså vi fyra som just nu bor tillsammans i en fin 2:a på öster i Katrineholm.

fortfarande i sängen 14:45

God middag!.. var det för ca två timmar sen när jag vaknade. Har sedan dess försökt att klura ut hur man ändrar header osv. men det verkar som om jag har en annorlunda stilmall än vad man borde ha (?!) Kan inte hitta vart det där rosabrunavita fina fotot gömmer sig någonstans, så jag struntar i det ett tag och låtsas att det är jag som knäppt det.

Bruno Bensax ligger här bredvid mig i sängen och mjölktrampar men stannar upp då och då när barnen på gården smäller av knatterband, smällare och allt vad det kallas. Det nya året ska jag fira tillsammans med alla mina sambosar Albert, Bruno och Göran. Vi har tackat nej till att fira med mina föräldrar på landet och till att äta på restaurang med kapten Patrik mfl. Det låter ju inte riktigt klokt. Men efter att vi alla fyra varit på vift och firat jul dels hos mina föräldrar utanför Katrineholm och dels hos Alberts föräldrar utanför Göteborg och sammanlagt varit hemifrån i en vecka så älskar vi just nu vår fina vackra lägenhet. Vi ska rå om varandra och avnjuta fyrverkerierna genom vårt stora vardagsrumsfönster.

Hoppas ni alla får ett härligt nytt år! :-)

Lite senare idag ska Albert och jag ta på oss vinterkläder och vandra iväg till lilla Ica Nära för att inhandla lax och annat smått och gott. mjau mjau. over and out.

2011-12-31

Jag är trött, men har inte riktigt lust att gå och lägga mig. Fast ju mer jag tänker på vår nybäddade säng med fluffiga täcken så inser jag att det kanske inte är någon dum idé att borsta tänderna, kissa, klä av sig och krypa ner där och läsa vidare i "En liten hattaffär på hörnet". Tuija och Dan lånade mig den och sa att det var en mysig bok, och de hade rätt :) Läs den.

2011 var inget direkt bra år. Lite bra saker har väl hänt, men mycket har mest varit tungt. Jag har bestämt mig för att 2012 ska bli ett bättre år för mig.

Ett litet smakprov på vad jag ungefärligen har att vänta mig i sovrummet som belöning efter den tråkiga rutintandborstningen:

Bruno Bensax och vårt nu nyaste inköp av sängkläder.
Bilden är tagen någon gång i Oktober det här året.

Bildbevis på att jag finns och är på riktigt



Det här är prinsessan på fjärten idag, imorgon ser hon nog annorlunda ut.

Början på hela alltet!

Hej, jag är prinsessan på fjärten, Johanna.

Nu ska jag starta en ny blogg tänkte jag (för två timmar sen) och när "blodpuddingen" redan var haffat fick ju "prinsessanpåfjärten" lov att duga. Blodpuddingen hade ju annars passat bra eftersom jag både har blod i mig Och är en pudding (!)

Det är trevligt att skriva.. tänkte jag för två timmar sen, innan jag förvirrat mig in i sökandet efter det perfekta bloggnamnet. Svartnattkatt dissades av samtliga involverade (Albert och Linnea) och plattfisken var inte heller uppskattat. Men en prinsessa är jag visst, och fjärta är jag också bra på!

Nu är jag trött, det tar på krafterna att skriva sitt första blogginlägg

RSS 2.0