Ännu en tänkvärd text va. ♡

real women


Pliz, du måste greja det här nu Johanna. Kommer kännas så skönt efteråt. Lovar!! /hälsningar från mig själv

Ah gud, ska bli skönt att träna imorgon. Blev ju ingen träning i söndags eftersom vi satt på bussen hem från Stockholm då. Något som däremot är långt ifrån skönt för mig just nu är att sitta med ett hemskt jobbigt arbete som ska in nästa vecka, går så segt och min motivation är bara helt bortblåst. Avskyr att hamna i sånt här dåligt plugg-flyt. Ska bland annat sammanfatta tre artiklar/uppsatser som handlar om rumsuppfattning hos barn. Det värsta är att det bara är en av dem som är strukturerad som den ska, med tydligt syfte, tydlig metod och ett resultat som är sammanfattat utifrån de frågeställningar som ställdes. De andra två är typ, ja, såhär:
 
"Studien har två huvudsakliga frågeställningar: Vilken betydelse har rumsuppfattningsförmåga för barns matematiska utveckling samt hur arbetar pedagogerna för att utveckla barns rumsuppfattning i förskolans verksamhet. (...) Resultatet visar på att arbetet med rumsuppfattning är något som sällan förekommer i förskolan och att personalen visar på och uttrycker sin brist i kunskap om detta." 
 
Jag liksom; men hallå! Svaret på frågeställning nummer ett då?? :' vill piska dom som skrev det där.

Mer tänkvärda grejer.

Mia Skäringer: Lyckofasaden tar död på oss


Tänkvärt.

Den håriga fittans manifest


Gräset håller på att bli så grönt så jag vill gråta.

 
Har det så fint.
 
Det enda som gör ont i hjärtat är att missarna vill ut, men jag kan inte släppa ut dom.
 

We are.

A det var fint med kryssning! Jag, Abbe, Axl och Putte va till åland och tillbaka i helgen. Nu är det ju så man liksom vill görat igen, lite Kesha på spotify och man är redan på väg! Lyckades med den fina bedriften att vara full och ändå inte dricka upp alla pengar man hade + må som en seg kung dagen efter <3
 
Hello, wherever you are
Are you dancing on the dance floor or drinking by the bar?
Tonight we do it big, and shine like stars
And we don't give a fuck 'cause that's just who we are
 
Nu är jag hemma och pluggar (eller inte, men jag är hemma). Fick hem snygga filmaffischer, ska installera dom i de nya ramarna från ikea och sen ska jag njuta av den fiiina nya soffan. Och äta Alberts dundergoda köttfärssås! Aah, livet!

Såhär ser det ut dåråh. *v*


uäääääuuääääuäää

Wohooo hahahaha jaaa jippieee!! Klockan två idag kommer SOFFAAAAN :'D Måste springa till tåget nu för att åka till skolan, men när jag kommer hem kommer den stå där i vardagsrummet.. å så pirrigt jag döööör!
 
/materialist?

Soffan var är du?

Man kan kanske säga att jag stått på stand-by ett bra tag nu. Varför? Pga försenad soffa och soffbord :C myh. Det skjuts upp vecka efter vecka hela tiden och ja ni vet ju kanske att jag är Sämst på att vänta. Än så länge Ska den faktiskt komma den här veckan, alltså borde den komma idag?? Men för att vända på steken kan jag ju berätta att det igår blev en trevlig resa till IKEA i Linköping med Anna, jag köpte lite krafs, tre stora tavelramar och två toasitsar som jag installerade på direkten när jag kommit innanför dörren hemma, babam! Blev asafint. Eller iallafall bättre med billiga träsitsar från ikea än de åbäken till sitsar vi hade innan. Den ena åkte man omkring på för den satt löst och den andra vars lock hela jävla tiden dunkade in i ryggen på en när man satte sig för att uträtta sina behov retade ju gallfeber på en. Nästan. Funderar på om jag bör ta kort och visa.. okejdå!
 
 
Här kan man sitta stadigt och ha det skönt.
 
Egentligen var vi i Linköping för att först gå på mattelje med skolan. Vi fick komma till ett ställe på universitetet där de hade en hel massa inspiration, material och böcker och vi fick massor av tips på hur man konkret kan arbeta med matematik i förskolan. Superbra! :) mer sånt hade jag önskat att vi fick i varje kurs, liksom konkreta tips på hur man kan arbeta med de olika delarna vi läst om. De flesta kurser vi gått har erbjudit väldigt mycket teori men tyvärr sparsamt med förslag på praktiska tillämpningar. Vill liksom ha samlat på mig ett stabilt förråd med lekar, ramsor, sånger och aktiviteter tills när jag är färdigutbildad. Vilket är rätt snart..!

RSS 2.0