Mjuka fötter, hur känns det?

Woo, det där borde jag testa, om jag vågar? (huden trillar ju av!) känns som en schysst snabbväg till mjuka fina hälar, istället för att spendera timmar i duschen med att försöka fila bort.. det där. Och misslyckas.
 
http://apans.se/har-sitter-jag-med-halen-fran-forr/
 

Ett helt inlägg tillägnat Linnea och Anna (fast det handlar liiite om katterna också).

Hårda dagar, plugget går låångsamt fram. Vill inte riktigt. Så nu kom Linnea och Anna och räddade mig undan tortyren med en antennsladd så jag kan titta på x-factor ikväll istället! Jippi! Tack!
 
Lenas pruttar och snutterier minskar. Iallafall pruttarna litegrann. Igår kom Bruno in med en liten söt mus. Det tyckte Lena var skoj, och Göran också för han höll på att krossa den i sina käkar när husse ruskade på biffkatten för att få honom att släppa. Jag hade verkligen inte velat vara Görans byte. Göran Biffen (med lilla huvet) Persson borde han heta, och Lena Ninja Pälsén borde Lena heta har jag kommit på. Men 1-0 till musen, för Albert lyckade rädda och släppa ut den. Jag mest skrek som pigan Lina.

Joggis.

 
Nu har jag joggat fyra dagar den här veckan, det är lättare och skönare än man tror det kommer vara när man sitter parkerad i fotöljen kan jag säga. Det svåra är att piska sig till att ta på sig svettkläder, springskor och gå utanför dörren. Känner mig motiverad för nu har jag kommit upp till 51 kilo och nästan ingenting känns längre omöjligt! Nu är det bara fortsätta springa, hemstyrketräna och äta, äta, äta. Och sova, och må bra :)

Frukt-frukost.

Idag hann vi med en frukt-frukost innan Albert skulle till jobbet, det kanske ser gott ut, men det var det inte direkt tyckte jag. Bara päronen, och nyponsoppan.
 

Shake it out, shake it out, it's always darkest before the dawn!

Dagens:
Florence + The Machine – Shake It Out
 
Ensamma dagar som idag blir det massa egentid. Tänkte plugga som vanligt, jag har: inte pluggat, tittat på how i met your mother, joggat, ätit choklad och.. ja, inte mycket mer. Lite WoW också men försöker hålla mig ifrån det när albert inte är hemma så han någon gång kommer ikapp min lvl. NU blir det banne mig barndomspsykologiska fasetter, minst tills albert kommer hem.

Vem bryr sig.

Fuck alla elaka jäklar som bryr sig om allt vad andra gör och pratar illa om andra, hånar öppet och bär sig åt, försöker vara tuffa etc. Ja, jag har nyss varit inne på facebook. Usch, tacka vet jag.. andra sorters människor. Och katter. Mest katter.

Riktigt bröd är bättre än bröd på låtsas.


Puss på sig bloggen.

M, jag ba - det saknas nåt. Jag vill göra nåt. Och så kom jag på att det som saknades var att skriva på min blogg. Det är skönt att skriva lite! Jag har glömt bort bloggen för att jag börjat spela World of Warcraft 24/7, eller ja, på alla annan tid som blir över när jag inte sover, äter eller pluggar. Det är beroendeframkallande. Och kul. Albert spelar också. Nu vill jag att fler börjar spela med oss! På Silvermoon.
 
Andra spännande saker som hänt är väl att Lena fiser vidare, mer illa och ofta för varje dag som går. Patrik i stort sett lever här hos oss, fast han sover fortfarande hemma hos sig. Jag har fått en ny VFU-plats som verkar görbra och jag kan knappt fatta att jag har haft sådan tur med barn pch personal tre år i rad, ändå sedan jag började plugga. Albert har börjat göra om vårt tredje rum (lagret) till arbetsrum, det är där jag sitter nu. Han är förjäkla duktig min kille! *storgilla* Alla katter sover numer på soffan för att vi stänger dom ute ur sovrummet, för att slippa vakna av tåbitare, motorpurrare, supersnuttare, fönstertassare och krukväxtförgörare. Det fungerar fint.
 
nä, nu ska jag spela WoW igen. Eller läsa "barndomspsykologiska fasetter".. ö, nja. WoW blir det nog.

Våra katter har olika personligheter allesammans.

Bruno Bensax hobby - kissa på buskar.
Görans Perssons hobby - äta.
Lena Pälséns hobby - busa, förstöra, besudla, sprätta jord och sand och annat smått och gott (såsom exempelvis bajskorvar), och snutta.

Tack Joline för den fina hyllan! Och tack Patrik för frakten!


World of Warcraft is on!

Jaa, ska bli så kul att bli beroende igen! Det känns lite som att mina utsikter att bli rak i ryggen kanske dör här. Men det är nog just nu värt det, tänker jag, och dricker inget annat än choklad-havredryck dygnet runt.

RSS 2.0